2011-07-27

Lag(om)tempo



I afton fick Pista Malmø (idag bestående av Ola och Patch) möjlighet att cykla med en riktigt usel tempocyklist på Onsdagsspurtens lagtempo. Jag menar inte fjärde lagmedlemmen Olof, utan undertecknad. Jag fattar faktiskt inte hur man gör! I dagarna har jag kommit fram till att jag inte är någon bergsget, inte någon spurtare, inte någon tempospecialist och inte heller särskilt bra på att cykla långt. Jag är med andra ord en all round-cyklist, all round lagom dålig.

Nåja, jag har kul ändå. Med hjälp av mig lyckades vi placera oss på fjärde plats. Helt ok med tanke på att det var fem lag som startade... Bra kört Olof, Ola och Patch. Utan er hade jag fortfarande trampat på i 20 knyck någonstans mellan Skabersjöby och Almåsa.

2 kommentarer:

  1. Någon som snittar över 37 är inte lagom dålig – han är lagom grym :) utan dina förningar hade vi inte kommit upp i fart! Jag tycker vi gjorde en fin runda!

    SvaraRadera
  2. Jag är inte värdig de snälla orden... Hade vi gått runt på fyra hade vi ju kunnat pressa tiden rejält. Det smakar fortfarande lite blod i munnen :)

    SvaraRadera