2011-04-02

Rekognosering

I underbar vårvärme på regnblött väglag gick dagens rekognoseringsrunda för Malmö - Trelleborg - Malmö 9/4. Jag var inte helt hundra på att jag skulle hitta och det hade ju varit lite snopet nästa helg. Därför testade jag också för första gången att lägga in en bana i Garmin Edge 500. Det funkade mycket tillfredsställande och jag känner att jag fick ännu mer valuta för pengarna, såhär nästan ett år efter inköpet.



En flaska tappades utanför Svedala så jag passade på att stanna till för en fotostund och njuta av det dimmiga vädret. Det var typ 50 meters fri sikt. Jättespännande möte med en dimgrå bil som bara dök upp från ingenstans.



Velodromen i Trelleborg var dock inte i sitt bästa skick. Om inte något magiskt händer på en vecka blir det nog inte några varv nästa lördag. Inte på cykel i alla fall...



Den allra bästa vårklassiker-dimman lättade efter att vi intagit en kopp kaffe på Huses Pizzeria i Trelleborg. Det blåste lätt motvind på väg till Trelleborg så nu väntade medvind och solskenscykling hemåt. När tempen visade +10 hade det bildats tio små sjöar som jag doppade fingrarna i.Handskar åkte av, jag brukar vara en riktigt köldkänslig människa så jag hade på mig vinterhandskarna idag... Så förbaskat underbart härligt vårväder!


Foto: Jens Rasmus Andersson




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar